OmgevingConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

Omgevingsrecht in de Lage Landen: Toren van Babel of Tuin der Lusten?

Het omgevingsrecht regelt de ordening en de bescherming van onze fysieke leefomgeving. Nederland staat aan de vooravond van de inwerkingtreding van de Omgevingswet, Vlaanderen aan de vooravond van de omgevingsvergunningenregelgeving. Vanuit een diepe overtuiging dat Nederland en Vlaanderen inzake omgevingsrecht veel van elkaar kunnen leren, besloten de auteurs van de boeken ‘Omgevingsrecht’ en ‘Vlaams Omgevingsrecht’ om de geactualiseerde Nederlands-Vlaamse publicaties meer en beter op elkaar af te stemmen. Op 22 april 2016 ziet u hiervan het resultaat. De boekvoorstelling gaat gepaard met drie workshops over prangende thema's uit het omgevingsrecht, waar Nederland en Vlaanderen elk voor een andere weg hebben gekozen.

Om het uitzonderlijke en feestelijke karakter van deze bijeenkomst extra in de verf te zetten, volgt een inleiding tot en een bezoek aan de groots opgezette overzichtstentoonstelling van Jheronimus Bosch in het Noordbrabants Museum in ’s-Hertogenbosch.

Ontdek het volledige programma op www.vvor.be

Meer info/Bestellen

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...