OmgevingConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

Toelichting Handboek 'Verankeren van erfgoed in ruimtelijk beleid' op 19 februari 2016

Op vrijdag 19 februari 2016 organiseert het agentschap Onroerend Erfgoed een toelichting over ruimtelijke erfgoedvraagstukken en hoe deze opgelost kunnen worden met respect voor zowel de erfgoedwaarden als de belangen en waarden die spelen binnen ruimtelijke ordening.

In 2015 verscheen het handboek ‘Verankeren van erfgoed in ruimtelijk beleid'. Een handboek met voorbeelden van stedenbouwkundige voorschriften voor ruimtelijke uitvoeringsplannen en stedenbouwkundige verordeningen in functie van de zorg voor onroerend erfgoed.’ De publicatie werd opgesteld door SumResearch en MAAT-ontwerpers in samenwerking met Publius, RAAP en de Universiteit Gent; en uitgegeven door het agentschap Onroerend Erfgoed. De methodiek uit het handboek wordt op deze studiedag voorgesteld en toegelicht aan de hand van enkele concrete voorbeelden. Het Handboek is eveneens terug te vinden in OmgevingConnect.

Meer informatie en inschrijven via deze link. Deelname is gratis.

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Lees meer in OmgevingConnect

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...