OmgevingConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

In 2023 helemaal mee met de omgevingsvergunning, met de e-learning Omgevingsvergunning

E-learning Omgevingsvergunning

Nieuwe medewerkers de nodige basiskennis over de omgevingsvergunning bijbrengen, zodat ze snel kunnen meedraaien op de dienst Omgeving. Zelf ook bijleren om mee te zijn en te blijven met de actuele facetten van de omgevingsvergunning. Makkelijker gezegd dan gedaan, wanneer tijd en middelen schaars zijn ...

Wilt u deze uitdagingen in 2023 slim aanpakken? Vertrouw dan op de nieuwe OmgevingConnect-module “E-learning Omgevingsvergunning”:

✔️ Een online en interactief opleidingsaanbod voor iedere – nieuwe of ervaren – medewerker die snel, efficiënt en voordelig, maar vooral op een boeiende en gebruiksvriendelijke manier, nieuwe of extra kennis wil vergaren, opfrissen of bijschaven rond de diverse aspecten van de omgevingsvergunning.

✔️ Leidinggevende, administratief medewerker of deskundige? De basisopleiding van de module biedt nieuwe collega's een leerrijke kennismaking tot de ins en outs van de omgevingsvergunning. De verdiepende opleidingen van de module laten ervaren collega’s toe om zich gemakkelijk en snel in te werken in specifieke topics.

Inclusief 4 online vraag-en-antwoordessies per jaar

Vier keer per jaar zullen zullen één of meerdere van onze praktijkexperten tijdens een Teams-meeting al uw vragen, die u na het volgen van de e-learning nog zou hebben, toelichten en beantwoorden. De eerste sessie vindt plaats in kwartaal 2 van 2023.

Ontdek meer

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...