OmgevingConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

Coming soon: de gloednieuwe OmgevingConnect-module "E-learning"

Krijgt u steeds vaker versterking van nieuwe medewerkers die niet of nauwelijks vertrouwd zijn met het takenpakket van de dienst omgeving? Hebben uw collega’s en u amper of geen tijd om die nieuwe medewerkers wegwijs te maken? Is elke dag afwezigheid voor een opleiding of een studiedag buitenshuis er eigenlijk eentje te veel?
 
Goed nieuws! Net om u te helpen met deze uitdagingen om te gaan, ontwikkelden we de OmgevingConnect-module “E-learning”: een online en interactief opleidingsaanbod voor iedere – nieuwe of ervaren – medewerker die snel, efficiënt en voordelig, maar vooral op een boeiende en gebruiksvriendelijke manier, nieuwe of extra kennis wil vergaren, opfrissen of bijschaven.

De OmgevingConnect-module "E-learning" wordt eind dit jaar gelanceerd. Meer info en nu reeds uw vrijblijvende demo boeken?

Met dank aan experten Tom De Keyser, Laura Van Driessche, Leo Kerkstoel, Vanessa McClelland, Hildegard Pettens, Matthijs Van de Pol, Robin Verbeke en anderen voor de ideeën, discussies en inhoudelijke ondersteuning!

 

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...